Illes Mèdes

Las Islas Medes, un paraíso para el submarinismo.
0
37
40 visits

Las Islas Medes desde la Gola del Ter

Un indret incomparable

Situat només a una milla endins davant la platja de l´Estartit, l´arxipèlag de les illes Medes forma part del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter.

Aquest arxipèlag, compta amb set illots i té una extensió aproximada de 23 hectàrees. Les illes Medes són actualment una de les reserves de flora i fauna marina més importants de la Mediterrània occidental, així com un dels destins més apreciats en el món del submarinisme. Vint anys de protecció han fet possible una recuperació espectacular de la riquesa del seu fons marí, tant del medi aquàtic com del medi terrestre.

Diferents empreses d'activitats us proposaran atractius viatges amb els seus vaixells amb fons de vidre al voltant de les illes així com per la costa del Montgrí, també d'impactant bellesa. Les propostes d'activitats nàutiques i subaquàtiques són variades i sempre respectuoses amb les normatives que han fet possible la preservació d'aquest espai natural.

Una maravilla en L'Estartit

Las islas Medas (Illes Medes en catalán) son un archipiélago situado en el mar Mediterráneo formado por unas siete islas pequeñas y algunos islotes frente a la costa de Cataluña (noreste de España). Tiene una superficie aproximada de 21,5 ha. Posee un fondo marino, favorecido por su proximidad a la desembocadura del río Ter, que atrae a numerosos investigadores que lo estudian cada año haciendo de esta reserva marítima una de las más importantes del Mediterráneo y la más grande en extensión de Cataluña. La isla con más longitud del grupo es la Meda Grande.

Varias tomas desde la playa y desde Begur

23 Jan, 2015
Ratings
(2 votes)
Your rating